Logistiek recruitment

home / Logistiek
Office

Recruitment logistiek 

Door een steeds groeiend tekort aan gekwalificeerd personeel in de sector logistiek, is van nes + plaisier actief in het opleiden van vakbekwame mensen. Het gaat om mensen die bewust kiezen voor een functie in de Logistiek. Denk aan vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs etc.

Op weg naar de beste match

Ben jij op zoek naar logistiek personeel en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Van nes + plaisier heeft zich goed beslagen op de logistieke markt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om hoogwaardig personeel te hebben om van A naar B te komen. Voor jou vinden we de juiste mensen die goed kunnen organiseren, plannen, uitvoeren en sturen. Maar nog veel belangrijker: we zoeken de persoon die past binnen jouw organisatie. Laat het ons weten in een persoonlijk gesprek! 

‘We zorgden al voor 429 gevulde technische vacatures’
Walter Plaisier, 0180 820229

Waarom een recruitment bureau inschakelen? 

Als recruitmentbureau zijn wij gespecialiseerd in het werven en selecteren van de beste kandidaten om jouw vacature te vervullen. Tevens hebben we de kennis in huis van de logistieke markt. Hierdoor zijn wij een goede schakel tussen logistiek personeel en het logistieke bedrijf. Hoe vinden wij deze geschikte kandidaten? De recruiter is dagelijks op zoek naar nieuw talent. Dit is de specialist die je volledig ontzorgt in het wervings- en selectieproces. Tijdens onze zoektocht kijken we met andere woorden verder dan alleen de standaardeisen zoals opleiding en werkervaring. Ook kijken we of de persoon echt binnen jouw bedrijf past. De kans dat de persoon uiteindelijk bij jou in vast dienstverband treedt, is daardoor erg groot. Namelijk 72% van de door ons bemiddelde mensen komt uiteindelijk in dienst bij het bedrijf. Gezien het branchegemiddelde, dat schommelt tussen de 30% en 35%, is dit erg hoog. Wanneer de recruiter een persoon heeft gevonden die past binnen de eisen die jij vooraf hebt afgesproken, dan komt de persoon bij jou op gesprek. Vervolgens is het jouw beslissing of de persoon aan de slag kan gaan.

De voornaamste reden om een recruitmentbureau in te schakelen is dat het jou als bedrijfseigenaar een hoop tijd bespaart. Daarnaast is het werven en selecteren van de juiste mensen een uitgebreid proces waar veel expertise bij komt kijken. Besteed het daarom uit aan ons, van nes + plaisier! Wij zullen je volledig ontzorgen en het beste logistieke personeel voor je vinden. Hierdoor kun jij je focussen op je primaire processen. 

Waarom kiezen voor van nes + plaisier in de logistieke sector? 

van nes + plaisier staat zo dicht mogelijk bij jou en het bedrijf. Graag gaan we een langdurige samenwerking aan. Daarom willen we je zo goed mogelijk leren kennen. Daarvoor is persoonlijk contact erg belangrijk. De recruiter die jou helpt staat om die reden ook dagelijks voor jou klaar om alle vragen te beantwoorden. Daarnaast beschikt de recruiter over de benodigde kennis voor het werven en selecteren van logistiek personeel. Om deze redenen kun jij ons zien als jouw eigen recruitmentafdeling. De recruiter weet immers als geen ander welke kwaliteiten iemand moet beheersen om bij jou aan de slag te kunnen. Met behulp van onze eigen ontwikkelde methode voeren wij een scan uit en nemen we assessments af. Vervolgens kunnen wij in een mum van tijd de geschikte kandidaten vinden. 

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Ben jij klaar om de samenwerking aan te gaan? Of zou je ons eerst nog wat vragen willen stellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur. Wanneer alles duidelijk voor je is, dan nodigen we je graag uit bij ons op kantoor in Ridderkerk. Een telefonisch gesprek kan natuurlijk ook, als jij dat liever hebt. Vervolgens bespreken we jouw wensen en eisen, zodat wij de geschikte kandidaat voor jou vinden. Wat verwacht je bijvoorbeeld van ons als recruitmentbureau gespecialiseerd in logistiek? Hoe zou je jullie bedrijfscultuur beschrijven? Wat voor competenties zijn belangrijk in jouw bedrijf? Dit willen we graag allemaal weten. Zodra we deze informatie hebben, dan gaan wij voor je aan de slag. Voor verdere vragen kun je ons contactformulier invullen of bellen naar 0180 82 02 29. Tot snel!

Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Nieuwste vacatures

Werkvoorbereider / Calculator Dakbedekking (junior)

Regio Zwijndrecht - Werkveld: Technisch

Calculator/Werkvoorbereider Dakbedekking

Regio Zwijndrecht - Werkveld: Technisch

Aftersales en servicemedewerker

Regio Ridderkerk - Werkveld: Commercieel

Nieuwste vacature

Voor welke bedrijven werken wij al in de logistiek recruitment