Vacatures voor bakkers

Nieuwe baan als bakker?

Of je nu al velen jaren ervaring hebt als bakker of pas net van school komt, dat maakt voor van nes + plaisier niet uit. Wij hebben altijd passende vacatures voor elke type bakker. Of jij nu op zoek bent naar een baan als broodbakker, banketbakker of aan de slag wil in een industriële omgeving, wij helpen je graag aan je nieuwe uitdaging.

Krijg een goede beloning

Bakkers zijn mensen met passie voor hun vak. Het is een ambacht waar je energie van krijgt. Maar bakker zijn betekent ook hard werken. En werken met precisie. Dat mag goed beloond worden vinden wij. Van nes + plaisier helpt je daarom altijd aan een passende mix van salaris en secundaire voorwaarden.

 

Onze contractsvormen

Als je via van nes + plaisier ergens aan de slag gaat, kan dat op twee manieren. We hebben een contractsvorm waarbij je een contract aangaat met van nes + plaisier (uitzenden of detachering). In dit geval treed je bij ons in dienst. Vervolgens ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers waarvoor jij gesolliciteerd hebt. Dit gaat in eerste instantie om een bepaalde tijdscontract, waarna er meestal uitzicht is op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf.
Een andere mogelijkheid is dat je direct een contract aan gaat met de opdrachtgever waarvoor je gaat werken. In dit laatste geval helpen wij de bakkerij enkel met het vinden van een nieuwe bakker.

 

Regio’s waar we actief zijn

In principe werken wij voor bakkerijen door heel Nederland. De meeste bakkerijen in ons netwerk zijn gevestigd in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland.

Direct naar de vacatures

IK BEN BENIEUWD NAAR JE WENSEN!

De sollicitatieprocedure

Spreekt één van onze vacatures je aan? Solliciteer dan direct. Gemiddeld hebben sollicitanten bij ons binnen 3 weken een nieuwe baan.

1. Vul het formulier in en upload je CV.

2. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

3. Is er een match met de vacature? Tijd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

4. Nog steeds enthousiast? Wij stellen je voor aan onze opdrachtgever.

5. Je mag op gesprek bij de opdrachtgever.

6. Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Een aanbieding volgt.

7. Aan de slag!

Bij van nes + plaisier kijken we altijd verder dan één vacature. Kom jij in aanmerking voor meerdere functies? Dan bespreken we deze met je. Zo vergroten we de kans op jouw nieuwe baan!

Bekijk onze vacatures

Geen passende vacature gevonden? Stel een Jobalert in
Stel jobalert in

Vacature niet gevonden?

Zie je zo snel niet een vacature die bij je past? Klik vooral niet weg. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om jouw wensen te bespreken. Zodra we een vacature hebben die bij jou past, nemen we direct contact met je op.

Upload je CV