Ik zoek personeel

home / Ik zoek personeel

Jouw eigen recruitmentafdeling

Van nes + plaisier ontzorgt ondernemers van A tot Z door het leveren van gekwalificeerd personeel.  Wij weten dat de juiste werknemer niet enkel zit in ervaring en kwaliteiten, maar dat een match binnen de cultuur van jouw bedrijf net zo belangrijk is.

Je kan van nes + plaisier zien als je eigen recruitmentafdeling, met recruiters die al een bestaand netwerk hebben binnen jouw branche. Door onze eigen methode gecombineerd met relevante data, kennis van de arbeidsmarkt en technologische oplossingen zijn wij in staat om de juiste werknemers te vinden voor jouw bedrijf. Dat onze aanpak werkt vertellen de volgende cijfers: In de afgelopen 10 jaar hebben we ruim 370 bedrijven mogen voorzien in hun personeelsbehoefte. Met meer dan 2500 bemiddelingen is van nes + plaisier in staat gebleken om uiteenlopende posities met succes te vervullen. Ruim 72% van mensen die wij hebben bemiddeld komen uiteindelijk in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Ter indicatie; het branchegemiddelde schommelt tussen de 30 en 35%.

 

Onze specialisatie

Of u nu op zoek bent naar een werkvoorbereider, bakker of financieel medewerker, van nes + plaisier is gespecialiseerd in bemiddelingen op ieder niveau in diverse branches. Vanuit verschillende business units met ieder zijn specialisme zijn wij in staat om in schaarse doelgroepen de juiste kandidaten te vinden en samen met onze opdrachtgevers deze kandidaten te overtuigen tot een overstap. Dit doen wij voor bedrijven door heel Nederland.

 

Dienstverlening

Afhankelijk van de vraag naar personeel bieden wij een oplossing op maat. Meer weten? Neem contact met ons op!

Wij bieden oplossingen op het gebied van

uitzenden
detachering
werving & selectie
flexibel werkgeverschap

Ik wil kennismaken

Direct kennismaken?

Bedrijven waar wij al mee samenwerken