Personeel via van nes + plaisier

Altijd gekwalificeerd personeel.

Vind personeel

No cure, no pay

Kwaliteitsgericht

Flexibiliteit

Volledig ontzorgd

Tijdelijke vervanging van personeel

Een periode overbruggen door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof? Wij ontzorgen en regelen vervanging. Zo wordt jouw team nooit extra belast.

Vaste nieuwe medewerker

Op zoek naar een vaste nieuwe medewerker om jouw team te versterken? Wij nemen het gehele proces uit handen. En als we jouw nieuwe collega hebben gevonden blijven we in beeld. Alles voor een duurzame plaatsing.

Flexibel op- en afschalen van je team

Veel van onze opdrachtgevers hebben te maken met seizoenspieken en dalen. Een flexibele schil is dan essentieel. Met van nes + plaisier heb jij daar geen omkijken naar.

Specialisten in jouw branche

Op zoek naar bepaalde expertise? Onze medewerkers hebben ieder een eigen expertise binnen een bepaalde branche. Begrijpen welke expertise je écht nodig hebt is één. Diegene vinden is twee. Wij doen niet anders.

van nes + plaisier ontzorgt

Van nes + plaisier ontzorgt ondernemers van A tot Z door het leveren van gekwalificeerd personeel. Wij weten dat de juiste werknemer niet enkel zit in ervaring en kwaliteiten, maar dat een match binnen de cultuur van jouw bedrijf net zo belangrijk is.

Je kan van nes + plaisier zien als je eigen recruitmentafdeling, met recruiters die al een bestaand netwerk hebben binnen jouw branche. Door onze eigen methode gecombineerd met relevante data, kennis van de arbeidsmarkt en technologische oplossingen zijn wij in staat om de juiste werknemers te vinden voor jouw bedrijf.


Klaar voor een kennismaking?

Wij zijn geen partij die jou meteen bedelft onder de CV’s van mogelijke kandidaten. Een persoonlijke touch, en begrip over wat jouw personeelsuitdagingen zijn, daar begint het voor ons bij. Onze specialisten staan altijd klaar voor een goed gesprek. Neem contact in onderstaand formulier en wij denken mee met je over een personeelsoplossing die werkt voor jou! Of bel naar 0180 820229.

  • Binnen 24 uur reactie.
  • Direct een voorstel.
  • Snelheid nodig? We zoeken direct.

Ik wil kennismaken

Kies jouw sector

Productie

Bekijk meer

Food

In ontwikkeling

Logistiek

In ontwikkeling

Operator

In ontwikkeling

Bouw

In ontwikkeling

Techniek

In ontwikkeling

Office

In ontwikkeling

Finance

In ontwikkeling

Bedrijven waar wij al mee samenwerken

home / Ik zoek personeel