Jij gaat niet met iedereen in zee

home / Ik zoek personeel

Alleen het neusje van zalm

Als HR-manager of ondernemer neem je geen genoegen met middelmatigheid. Op iedere plek in je organisatie wil je de juiste M/V werven. Dat is de reden waarom je voor de ‘Premium Selected People’ van van nes + plaisier kiest.

De markt zal door technologie steeds onpersoonlijker worden. Daarom kiezen wij een positie dichtbij door regelmatig persoonlijk contact. Met als doel om jarenlange relaties te bouwen en het werk leuker te maken voor iedereen.

 

Wij spreken jouw taal

Hoe weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt? Wat is de beste juridische constructie? Welke competenties mag je verwachten? van nes + plaisier belooft je verwachtingen te overtreffen. Net als jij zijn wij ondernemende mensen. Onze specialisten snappen hoe je denkt. Ze denken niet in vacatures, maar in oplossingen om je bedrijf verder te helpen. Laat je overtuigen op deze site. Of nog beter, maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

 

Bewezen resultaat

Wij willen graag dat jij ons ziet als je eigen recruitmentafdeling, met recruiters die al een bestaand netwerk hebben in jouw branche. Door onze eigen methode gecombineerd met relevante databases, zijn wij in staat om ideale werknemers te vinden voor jouw bedrijf. Dat onze aanpak werkt vertellen de volgende cijfers: Ruim 72% van mensen die wij hebben bemiddeld komen uiteindelijk in vaste dienst bij onze opdrachtgevers. Ter indicatie; het branchegemiddelde schommelt tussen de 30 en 35%.

je eigen recruitment afdeling
ervaren specialistische recruiters
bewezen recruitment methode
ruim 72% komt in vaste dienst

Wat zoek je?

Branche
Functie
Ervaring
Ik kom graag met je in gesprek

Bedrijven waar wij al mee werken

Corporate recruitment

Of het nu gaat om een zieke medewerker tijdelijk te vervangen of om een structurele versterking van je team. van nes + plaisier spant zich graag voor je in om de juiste mensen te vinden.

LEES VERDER

 

Office, finance & sales

Als je geen genoegen neemt met middelmatigheid dan past je ambitie bij die van ons. Voor iedere functie op het gebied van office, finance & sales bemiddelen we de juiste kandidaten.

LEES VERDER

 

Payrolling services

Wat kan payrolling voor jouw organisatie betekenen? Wij praten je graag bij over de mogelijkheden en voordelen die deze service biedt.

LEES VERDER