Jouw partner in het vinden van talent

Als bank en verzekeraar zit je bij ons goed.

Van nes + plaisier begrijpt hoe belangrijk jouw personeelsbezetting is. Een betrouwbare personeelsbezetting zorgt voor de tevredenheid van jouw klanten en doorloopsnelheid van diverse aanvragen op gebied van hypotheken en verzekeringen. Onze specialisten hebben veelal zelf een achtergrond binnen het bank- en verzekeringswezen waardoor zij de branche uitstekend begrijpen. Sinds de oprichting in 2010 helpt van nes + plaisier diverse banken, verzekeraars, tussenpersonen en third party servicers bij het vinden van professionals in dit vakgebied. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden van uitzenden, detacheren tot werving en selectie. Kom snel met ons in contact en vind jouw nieuwe collega via van nes + plaisier!

Vind personeel

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Wij kennen de markt

Wij kennen de bank en verzekeringen markt van A tot Z, en weten hoe je de juiste vakmensen aan een vacature koppelt.

No cure no pay

Jij betaald alleen als de medewerker daadwerkelijk aan de slag gaat.

Persoonlijk

Onze mensen willen de uitdagingen van jouw bedrijf begrijpen om zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Sterk in bank- en verzekeringssector

In onze kernsectoren hebben wij een onovertroffen netwerk aan professionals. Het bank- en verzekeringswezen is hier één van. In deze sector hebben wij inmiddels een grote pool aan ambitieuze professionals met passie voor het vak. Op zoek naar een ervaren hypotheekacceptant, een verzekeringsadviseur of een bijzonder beheer medewerker? Voor iedere rol beschikken wij over het profiel dat past bij de vacature en het bedrijf. Wij geloven niet om in rap tempo CV’s te schuiven. Hoe beter ons netwerk, hoe groter de kans op een match. Wij geloven in die persoonlijke touch, met oog voor culture fit. Want mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen.

Contact

Onze bewezen werkwijze

Stap 1 van 6

Wij begrijpen je

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.
Stap 2 van 6

Selecteren

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij het werk en het bedrijf.
Stap 3 van 6

Voorstel van kandidaten

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook culturele-match.
Stap 4 van 6

Gesprek met kandidaten

Jullie moeten dat goede gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaalt de klant of die match er uiteindelijk is.
Stap 5 van 6

Aan de slag!

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker zo snel mogelijk aan de slag kan.
Stap 6 van 6

Aftercare

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is bijvoorbeeld jullie ideale bezetting op de financiële afdeling? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt.

Wie zijn wij?

Jij wordt volledig ontzorgt. Wij zijn structureel gericht op kwaliteit met als doel dat jij de medewerker uiteindelijk zelf in dienst zal nemen. Hoe we dat doen? Van nes + plaisier is al ruim 11 jaar autoriteit binnen het bank- en verzekeringswezen. Zo begrijpen wij de vraag vanuit onze kennis en hebben wij het netwerk de perfecte match te maken!

Lees meer

Klaar voor een kennismaking?

Wij zijn geen partij die jou meteen bedelft onder de CV’s van mogelijke kandidaten. Een persoonlijke touch, en begrip over wat jouw personeelsuitdagingen zijn, daar begint het voor ons bij. Onze specialisten staan altijd klaar voor een goed gesprek. Neem contact in onderstaand formulier en wij bellen je terug om mee te denken over een personeelsoplossing die werkt voor jou!

  • We bellen je binnen 24 uur.
  • No cure, no pay.
  • Snelheid nodig? We zoeken direct.
Stephanie de Groot
Intercedent

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Onze bank- en verzekering specialisten zijn elke dag van 08.30 uur tot 17.30 uur te bereiken op telefoonnummer:

Bel 0180 - 82 02 29
telefoniste telefoniste

Bedrijven waar wij al mee samenwerken