Specialisten in de foodsector?

Van nes + plaisier helpt jou hierbij.

Denk je aan van nes + plaisier, denk je aan de foodsector. Wij hebben sinds onze oprichting altijd nauw samengewerkt met bedrijven in de voedingsmiddelensector. Daardoor hebben wij een uitgebreid netwerk van professionals met passie voor de branche die ons weten te vinden voor hun volgende carrière stap. Wij weten hoe belangrijk een goed draaiend team is om de kwaliteit te waarborgen, maar ook hoe lastig het kan zijn om die functies te vervullen in de huidige markt. Met ons netwerk weet je zeker dat je de kandidaten gaat spreken die je wil spreken.

Plan kennismaking

Wij ademen de foodsector

Veel bureaus missen de specialistische kennis die de foodsector vraagt. Van nes + plaisier heeft deze kennis wel.

Kwaliteitsgericht

Kwaliteit in mensen, in service, in alles. Daar staan wij voor.

Arbeidsbemiddeling die bij jou past

Ontzorgen in werving en selectie? Detacheren bij specialistische rollen of toch uitzendkrachten. Wij bieden het allemaal aan.

No cure, no pay

Geen vindersloon, geen verdere kosten voor het wervingsproces. Jij betaalt pas de dag dat de medewerker aan de slag gaat.

Waar ben je naar opzoek?

Ons netwerk aan food professionals in Nederland is ongeëvenaard. Ongeacht of je op zoek naar een operator, quality assurance manager, teamleider of hoofd technische dienst, wij delen graag ons netwerk met jou. Maar onze ervaring leert ons ook dat een geschikt CV nog niet meteen een goede match betekent. Wij geloven in de persoonlijke aanpak, zowel met de kandidaat als jou als opdrachtgever. Mensen halen het beste uit zichzelf in een bedrijf waar ze zich thuis voelen. Wij luisteren waar jij naar op zoek bent qua functievereisten, maar denken ook mee qua culture match.

Contact

Operators

Bakkers

QA medewerkers

Teamleiders

Hoofd TD

Productieleiders

Wie zijn wij?

Van nes + plaisier is in 2010 opgericht en heeft sindsdien meer dan 3000 mensen aan een baan geholpen. Vanuit onze kantoren in Ridderkerk en Ede begeleiden wij ambitieuze professionals naar een nieuwe baan door heel Nederland. Wij geloven dat voor bedrijven de zoektocht naar talent vaak makkelijker, persoonlijker en laagdrempeliger kan. Door intensief persoonlijk contact met onze klanten en een rijk netwerk aan professionals weten wij direct naar welk profiel jij op zoek bent.

Lees meer

Onze bewezen werkwijze

Stap 1 van 6

Wij begrijpen jullie

Om de klantvraag te begrijpen is persoonlijk contact het startpunt. Wij zijn geen CV-schuivers die ongefilterd kandidaten naar een bedrijf toesturen.
Stap 2 van 6

Selecteren

Na een intensief wervingsproces maken we een selectie van profielen en kandidaten die passen bij de job en het bedrijf.
Stap 3 van 6

Voorstel van kandidaten

Na een scherpe selectie leggen wij die kandidaten voor die een goede match zijn qua functievereisten maar ook culturele-match.
Stap 4 van 6

Gesprek met kandidaten

Jullie moeten dat goede gevoel hebben bij de kandidaat, niet wij. Na het gesprek bepaalt de klant of die match er uiteindelijk is.
Stap 5 van 6

Aan de slag!

Na een getekend contract zorgen wij er samen voor dat de medewerker meteen up-to-speed komt.
Stap 6 van 6

Aftercare

Wij denken altijd mee, ook na de plaatsing. Wat is de ideale bezetting in de fabriek of op kantoor? Van nes + plaisier is een partner die continu meewerkt

Klaar voor een kennismaking?

Wij zijn geen partij die jou meteen bedelft onder de CV’s van mogelijke kandidaten. Een persoonlijke touch, en begrip over wat jouw personeel uitdagingen zijn, daar begint het voor ons bij. Onze specialisten staan altijd klaar voor een goed gesprek. Neem contact op in onderstaand formulier en wij denken mee met je over een personeelsoplossing die werkt voor jou.

  • Binnen 24 uur word je teruggebeld.
  • No cure, no pay.
  • Snelheid nodig? We zoeken direct.
Pieter Thijsse
Consultant

Direct iemand spreken?

Vertel ons waar je geholpen mee bent. Onze food specialisten zijn elke dag van 08.30 uur tot 17.30 uur te bereiken op telefoonnummer:

Bel 0180 - 820820
telefoniste telefoniste

Bedrijven waar wij al mee samenwerken