Echt mensenwerk

home / Over ons

van nes + plaisier kwaliteitslabel

Hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt? van nes + plaisier neemt geen genoegen met ‘goed genoeg’, maar zorgt voor een perfecte match tussen de werknemer en de werkgever. Om tot dit doel te komen, hebben wij een kwaliteitslabel ontwikkeld: ‘Premium Selected People’.

Voor zowel de professional als de werkgever ontwikkelden wij deze scan om alle voor- en nadelen boven tafel te krijgen. Dat laten we niet helemaal over aan de techniek, maar dat doen we vooral in persoonlijke gesprekken.

 

Onze focus

Dichtbij mensen staan. Dat was de belangrijkste reden voor Nanne van Nes en Walter Plaisier om in 2010 te starten met een nieuw kantoor. Vanaf toen kwam de focus voor 100% te liggen op flexibiliteit en veelzijdigheid. Tot vandaag is onze ambitie niet veranderd. Wel is het team uitgebreid met negen extra mensen. Stuk voor stuk mensen die onze visie delen.

 

One stop shop

Consultants, intercedenten en recruiters. van nes + plaisier heeft alles in huis om mensen op de juiste werkplek te krijgen. Vanuit onze thuisbasis in Ridderkerk bedienen wij werkgevers en werkzoekers door heel Nederland. De mensen van van nes + plaisier zijn er helemaal klaar voor.

 

Werkzoekenden

Ben je toe aan een baan die beter bij je past en ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beloven je dat deze stap je carrière een impuls zal geven. Ook als zzp’er kunnen we je een flinke boost geven.

IK ZOEK EEN BAAN

 

Werkgevers

De juiste m/v op de juiste plaats. Dat is zeker anno nu een echte uitdaging. In een persoonlijk gesprek zoeken we graag, samen met jou, naar de juiste oplossing.

IK ZOEK PERSONEEL

 

Veel gestelde vragen

Wil je onderdeel worden van onze groep ‘Premium Selected People’? Kijk alvast even bij de meest gestelde vragen.

FAQ
Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij van nes + plaisier

Als onze persoonlijke aanpak jou aanspreekt, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Wie weet werken straks samen in ons mooie team!

Vacatures bekijken

Altijd een passende baangarantie

Wij weten hoe belangrijk werkplezier is

Ons gezicht is voor veel werkgevers vertrouwd

We weten wat er speelt in de branches

De mensen achter van nes + plaisier

Elke dag zijn wij op zoek naar de juiste banen voor onze kandidaten en naar de juiste medewerkers voor onze opdrachtgevers.
Walter Plaisier
Shirley Boereboom
Julia de Knegt
Veronica Dekker
Rachelle Stippel
Pieter Thijsse
Nanne van Nes
Naomi Brouw
Jan Hendrik Vlot
Esmeralda van Horssen
Duncan van Bruchem
Nadine Bouwmeester
Stephanie de Groot
Jasmijn Goud
Ilse Besseling
Denise Kense
Ashley van Heijst