Echt mensenwerk

home / Over ons

Over nes + plaisier

Al sinds 2010 is van nes + plaisier dé bemiddelaar naar een betere baan. Wij helpen werkzoekenden door heel Nederland naar de volgende stap in hun carrière. Dit alles doen we vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Ede.

 

Onze geschiedenis

Van nes + plaisier is opgericht in 2010 door Nanne van Nes en Walter Plaisier. Twee ervaren professionals die jarenlang een leidinggevende functie hadden bij meerdere grote intermediairs. In de afgelopen 10 jaar is hier een team van 21 professionals aan toegevoegd. Sinds onze oprichting in 2010 hebben wij meer dan 3100 mensen bemiddeld naar een nieuwe baan. Een getal waar wij trots op zijn!

 

Het team

Ons team bestaat inmiddels uit 23 specialisten bestaande uit consultants, intercedenten, recruiters en marketeers. Van nes + plaisier heeft alles in huis om jou op de juiste werkplek te krijgen.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen aan een betere baan is er altijd een medewerker met een specialisatie in jouw vakgebied. Of jij nu een baan zoekt in de techniek, productie, logistiek, bouw, voedingsmiddelenindustrie of een kantoorbaan ambieert: er is altijd iemand die jouw taal spreekt.

 

Makkelijk maken

Ben je toe aan een baan die beter bij je past en ben je nieuwsgierig geworden naar hoe wij jouw zoektocht naar een baan makkelijk maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beloven je dat deze stap je carrière een boost zal geven.

IK ZOEK EEN BAAN

 

Voor werkgevers

Ook voor werkgevers willen wij de zoektocht naar nieuw personeel zo makkelijk mogelijk maken. In een persoonlijk gesprek zoeken we graag, samen met jou, naar de juiste oplossing. Onze focus ligt hierbij op een duurzame relatie.

IK ZOEK PERSONEEL
Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij van nes + plaisier

Spreekt onze organisatie je aan? We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Wie weet werken straks samen in ons mooie team!

Vacatures bekijken

Altijd een passende baangarantie

Wij weten hoe belangrijk werkplezier is

Ons gezicht is voor veel werkgevers vertrouwd

We weten wat er speelt in de branches

De mensen achter van nes + plaisier

Elke dag zijn wij op zoek naar de juiste banen voor onze kandidaten en naar de juiste medewerkers voor onze opdrachtgevers.
Sander Deflers
Kim Thomaidis
Walter Plaisier
Shirley Boereboom
Julia de Knegt
Veronica Dekker
Rachelle Stippel
Pieter Thijsse
Nanne van Nes
Beaudine Schalk
Naomi Brouw
Babette Mathyi
Jan Hendrik Vlot
Esmeralda van Horssen
Duncan van Bruchem
Derrek Schorel
Steven Koorevaar
Linde van Rooij
Jessica van Schijndel
Casper van Dorp
Stephanie de Groot
Jasmijn Goud
Ilse Besseling
Denise Kense