Over ons

Een vertrouwd gezicht!

In steeds meer bedrijven zijn de recruiters van van nes + plaisier een vertrouwd gezicht. Vertrouwd, omdat werkgevers hun HR-uitdagingen met ons delen en wij ons betrokken voelen bij hun business. Vertrouwd, omdat we weten wat er speelt in hun branche; food recruitment en corporate recruitment zijn onze specialismen.

Ons gezicht is voor veel werkgevers ook vertrouwd, omdat we er regelmatig over de vloer komen. De ene keer ondersteunen we in de zoektocht naar leidinggevenden of managers. De andere keer zorgen we dat de technische dienst of productieploegen compleet zijn. En dat tekent ons.

Als we het dan toch hebben over ons gezicht: qua focus lijken we op een werving & selectiebureau. Maar onze flexibiliteit en veelzijdigheid is een trekje dat u meer van uitzendbureaus kent. Die combinatie maakt ons tot een gewaardeerd partner voor werkgevers. Was dat begin 2010  vooral de ambitie waarmee Walter Plaisier en Nanne van Nes als ondernemers van start gingen, heden ten dage  hebben we een team van negen mensen. Consultants, intercedenten en recruiters. Een hecht en gemotiveerd team specialisten dat hetzelfde ideaal deelt. Uitgroeien tot een vertrouwd gezicht voor werkgevers en carrièremakers.

Wij werken vanuit ons kantoor in Ridderkerk. Vanuit deze locatie (kijk gerust eens bij ons binnen als je nieuwsgierig bent) zijn we werkgevers in heel Nederland van dienst. Zeker als het gaat om vacatures en HR-vraagstukken in de foodbranche speelt afstand geen rol. Het creëren van een sterk team met de juiste competenties is een uitdaging die u kunt delen. Wij zijn er klaar voor.